У ПЕРНИШКО

У ПЕРНИШКО
9 ноември 2014

Зима е! Навонка е тевно. Псетата вият на вук. Тате е обикрочил копторо и маа спръжа.

 

Аку, нека маа – има си „Акутоник” и москвето пали от раз.

 

Аку е студ. „Акутоник” пали от моторо до тиро!

 

Разбрахте ли нещо?

 

КОЙ Е „Акутоник”? – създаден на база разсекретена българска научна разработка за военните, адаптирана за граждани.

 

„Акутоник” е енергийно чудо за акумулатора.

 

ЗАЩО?-защото е три в едно:

 

„Акутоник” не само зарежда бързо.

 

„Акутоник” съживява и „безнадеждни” акумулатори.

 

„Акутоник” поддържа половин година в 100% бойна готовност мотоциклета, колата ви, комбайна ви , когато не ги карате.

 

„Акутоник” възстановява, освежава, енергиядава,автоматично, бързо, лесно.

 

КАК?

 

„Акутоник” не е обикновено зарядно. Той е високотехнологичен научен продукт. Тайната му е в мощните енергийни импулси за заряд с които периодично бомбардира „ръждясалите” / сулфатизирали/ плочи на акумулатора и ги изчиства до блясък.

 

Обикновено „ръждата” пречи на заряда и батерията грее и кипи.

 

При „Акутоник” тъкмо да кипне и почва цикъл на разряд. И така заряд-разряд ден два. Електролита се разбърква , газовете се връщат, ръждата се разбива, плочите лъсват, „мъртвеца” се съживява.

 

Те такова животно нема! Пълни , празни, меша, чисти остава и зимнина да туря…Да зарежда, разрежда,разбърква, десулфатизира, консервира….

 

Нема, нема , ама има – четете форумите за „Акутоник” от миналия век до сега.

 

Четете статиите в техническите списания.

 

Четете разсекретените патенти и научни публикации за ефекта от реверсивен заряд.

 

Яко е.

 

ЗАЩО ТОЧНО „Акутоник” ?

 

Защото сме се хванали да се конкурираме с водещи западни фирми – “BOSCH”, “STEK”, “BENNING”,а не с ултра ниските цени на китайското море от стоки.

 

Защото над 35 години проучваме, проектираме, произвеждаме и контролираме професионални зарядни за промишлени акумулатори, имаме два златни медала за устройства и метод на заряд. В експлоатация са над 10000 наши устройства по целия свят с добри отзиви.

Решихме да приложим тези знания и опит и за доброто на нашего брата ( и сестри) – армията от рокери, каскадьори,примерни шофьори с леки и товарни коли, текезесари, инвалиди, и де що има акумулатори.

 

Някой ще рече – аз си карам ежедневно колата – не ми трябва зарядно . Но , веднъж дори за нощ да го оставиш разреден след забравени фарове, радио, при задръстване или труден старт, акумулаторът леко сулфатизира и не успява да се възстанови от генератора на колата, който дава максимум 14,4V , а за десулфатизация и пълен заряд са нужни поне 16V (башка цикли заряд-разряд)така батерията остава хронично недозаредена, плочите и „ръждясват” от сулфата и…ви предава в най-големия студ сутрин. Но един бърз заряд с „Акутоник” за нощ би го възстановил на 100%.

 

Ако периодично поне веднъж месечно се „тонизира” с десулфатизиращ заряд , или ако не карате колата я включите на консервиращ заряд , вие ще забравите къде е магазина за акумулатори поне за 5-6 години. (Е за това не ни обичат търговците на батерии).

 

КЪДЕ? -У Пернишко – подсказан, проектиран, произведен, сервизиран и експлоатиран от българи. Да живее България! Ще живее ако каквото правим го правим добре.

 

Ние зареждаме добре и заставаме с името си (като в добрите ресторанти). Ако не вършим работа – връщаме парите. Крайно време е нещата да са истински.

 

„Акутоник” -купува се веднъж-ползва се от поколения.

 

И си мааме спръжа.